Dankzij hergebruik van afvalproducten krijgt u een milieuvriendelijke PET fles

Bij de productie van een PET fles wordt doorgaans veel restafval gescheiden. Dit afval wordt zorgvuldig opgevangen en vervolgens opnieuw verwerkt binnen het productieproces. Hierdoor kan PET Power ervoor zorgen dat er nooit te veel materiaal verloren gaat aan een PETfles. PET Power vindt het belangrijk om te denken aan de volgende generaties, zodoende wordt er zo zuinig mogelijk omgegaan met de verschillende materialen die wij gebruiken bij het produceren van een PET fles. De Pet uitval van een PETfles wordt vermalen en dit krijgt een “upgrade” naar het product petgranulaat. Dit is de grondstof waar alle producten binnen PET Power mee geproduceerd worden. Zodoende kunnen de afvalstukken weer terug het productieproces in om toch gebruikt te worden als PETfles. Deze vicieuze cirkel herhaalt zich zolang het productieproces loopt.

Wordt uw PET fles logistiek verantwoord vervoerd?

Hecht uw bedrijf ook waarde aan duurzaamheid? Steeds meer bedrijven zetten dit punt hoog op de agenda. U wil tbijvoorbeeld niet dat verpakkingen van uw product stof liggen te happen. Een producent van PETflessen, PET Power, zorgt ervoor dat de voorraad beperkt blijft op het gebied van de PETfles. Een PET fles kan immers door diverse soorten factoren vervormen. Daardoor zorgen ze ervoor dat door een strikte logistieke planning uw producten op een juiste manier wordt geleverd. Daarnaast kunt u bij PET Power uw bestelling altijd traceren, zodoende weet u altijd waar uw bestelling voor bijvoorbeeld uw PETFles zich bevindt. Dit kunt u doen door het unieke palletnummer te traceren.

PETfles wordt in vrijwel iedere sector gebruikt

Iedereen loopt regelmatig door een supermarkt of andere winkel. U ziet dan dat talloze bedrijven gebruikmaken van de bekende PET fles. Zo maken onder andere bedrijven in personal care, healthcare, food en huishoudelijke producten gebruik van deze verpakkingen. Een bedrijf van dit specifieke product is PET Power. Zij kunnen u voorzien van een grote diversiteit op het gebied van verpakkingen. De verpakkingen gemaakt van PET zijn dan ook veilig, betrouwbaar en stevig. Daarom is het bij uitstek goed verpakkingsmateriaal voor verschillende markten. Het feit dat u bij PET Power deze producten ook helemaal naar uw eigen wensen en behoeftes kan laten produceren is voor veel bedrijven het laatste duwtje wat ze nodig hebben om overstag te gaan.