Even er tussenuit met het gezin: verblijf op groepsaccommodatie in Gelderland

Een weekendje weg met uw gezin, een leuk uitje met de familie of een gezellig personeelsfeest organiseert u  natuurlijk bij de gezellige groepsaccommodaties bij Westernboerderij De Baerle. Daar is namelijk van alles te beleven voor jong en oud. Zo kunt u diverse arrangementen op maat boeken. Het is dan ook goed mogelijk diverse actieve uitsapjes te ondernemen, maar u kunt er ook voor kiezen heerlijk te eten of drinken. Ga bijvoorbeeld handboogschieten, quad rijden, paintballen, country golfen, survivallen, scooter rijden of steppen, of kies voor een pizza, pils en plezier arrangement. Bij een groepsaccommodatie in Gelderland kan het allemaal. Wilt u een bedrijfsfeest voor een dagdeel of voor een hele dag in de omgeving van Gelderland organiseren? Ook dat is mogelijk!

Leuke groepsaccommodatie in Gelderland: slapen onder de sterren

De groepsaccommodatie bij Westernboerderij De Baerle is uitermate geschikt voor gezellige bedrijfsuitjes of leuke familie uitjes. Op de westernboerderij kunt u heerlijk genieten van de prachtige groene omgeving en u kunt diverse leuke uitstapjes ondernemen. Ga bijvoorbeeld met een grote groep quad, solex of scooter rijden in de mooie omgeving of kies voor actie tijdens uw verblijf met paintballen, survivallen of een zeskamp. De mogelijkheden zijn eindeloos en er is altijd een activiteit te vinden die bij uw gezelschap past. Bent u de hele dag heerlijk bezig geweest? Dan kunt u op de groepsaccommodatie in Gelderland overnachten in een retro caravan of unieke tipi.

Bedrijfsfeest vieren op leuke locatie in Gelderland: lekker eten, drinken én vermaak

gaat u een bedrijfsfeestje organiseren in Gelderland? Kies dat voor de groepsaccommodaties bij Westernboerderij De Baerle. U kunt hier zowel binnen- als buitenactiviteiten doen en de keuze is zo groot dat er altijd wel iets leuks is voor iedereen. Kies er daarom voor uw bedrijfsfeest te organiseren bij een gezellige groepsaccommodatie in Gelderland! Hier kunt u niet alleen de leukste actieve bedrijfsuitjes ondernemen, zoals paintballen en quad rijden, het is ook mogelijk te kiezen voor een teambuildingsarrangement. Dat is natuurlijk een ideale activiteit om samen met collega’s te doen. Deze activiteit wordt op maat gemaakt aan de hand van uw wensen. Zo kunt u precies de activiteiten kiezen die passen bij uw werknemers. De dag kunt u vervolgens afsluiten met lekker eten en drinken. Zo heeft u een compleet georganiseerde dag op slechts één locatie!