Je eigen buitenverblijf in de regio Twente

Ben je weleens in de Twentse streek geweest? Het is zeker het bezoeken waard. Reis af naar het oosten van het land en ontdek wat deze regio allemaal te bieden heeft. Midden in de Twentse natuur vind je landgoed hotel de Wilmersberg, een prachtig buitenverblijf omringd door de mooiste natuur. Kom eens langs voor een heerlijke lunch of diner of sla een balletje op de golf- of tennisbaan. Daarnaast ben je hier natuurlijk van harte welkom om te komen overnachten, het is niet voor niets een hotel. Kom daarom zeker eens langs in Twente en ontdek wat hotel en landgoed de Wilmersberg je allemaal te bieden heeft.

Wellness hotel

Een van de vele facilitieiten waar de Wilmersberg over beschikt is een spa & beauty. Deze is in 2017 geheel vernieuwd en draagt sindsdien de naam Wellness Boutique. Hier kom je helemaal tot rust en kun je je hoofd leeg maken. Neem een duik in het verwarmde en overdekte zwembad of neem plaats in de (infrarood) sauna. Daarnaast beschikt de wellness over een whirlpool, Turks stoombad en kun je er ieder moment van de dag terecht voor een heerlijke massage of gezichtsbehandeling. Kom even helemaal tot rust en denk aan niets anders dan jijzelf. Iedereen verdient een momentje rust. En waar kan dat nou beter dan bij hotel de Wilmersberg?

Boek vandaag nog een arrangement

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden in Twente en hotel de Wilmersberg en de prachtige omgeving? Boek dan vandaag nog een arrangement naar keuze en kom binnenkort langs in de Lutte, Twente. Zeker als je er nog nooit bent geweest kijk je je ogen uit. Er is voor zowel jong als oud genoeg te beleven in de Lutte maar ook in de leuke dorpjes en steden in de regio.

https://www.wilmersberg.nl/