Ontdek de Kempen tijdens uw verblijf op een camping nabij Eindhoven

Er zijn tig redenen waarom het een goed idee is om eens een camping in de omgeving van Eindhoven te bezoeken. In de omgeving van Eindhoven vind je namelijk prachtige natuur om te ontdekken. Je bevind je direct in de uitgestrekte bossen van de Kempen. Het is dan ook erg leuk om eens kennis te maken met de ongerepte natuur van dit gebied. De camping nabij Eindhoven ligt namelijk middenin de bossen en vlakbij de uitgestrekte heidevelden, waar je urenlang heerlijk kunt wandelen en fietsen. Wil je liever echt iets ondernemen? Dan kun je natuurlijk ook één van de vele musea of pretparken in de nabije omgeving bezoeken of een ander leuk uitje uitkiezen.

Kamperen op de camping in de omgeving van Eindhoven voor aantrekkelijke tarieven

Zie jij het al voor je om te gaan kamperen in de regio Eindhoven? Dan is het hoog tijd om je verblijf te gaan boeken. Het is belangrijk om er rekening mee te houden dat je niet te veel betaalt voor de camping. Op de camping in de omgeving van Eindhoven kun je kort kamperen of een seizoenplaats of jaarplaats reserveren voor zeer aantrekkelijke tarieven. Daarbij ontvang je niet alleen een staplaats. Ook heb je toegang tot het internet voor één computer, tablet of smartphone en kun je gratis gebruik maken van de douches. Daarnaast is warm water inbegrepen, beschik je over een elektriciteit aansluiting, krijg je een gereguleerd aantal vuilstortingen, beschik je over een antenne aansluiting en mogen kinderen meedoen aan het speciale activiteitenprogramma voor kinderen. Verblijf je in de periode van mei tot september? Dan kun je ook gebruik maken van het verwarmde openluchtbad.

Recreatieactiviteiten voor jong en oud op de camping in de omgeving van Eindhoven

Wanneer je naar een camping bij Eindhoven gaat, kun je als je dat wil de hele dag zoet zijn. Niet alleen is de camping gelegen in een prachtige omgeving, ook worden er dagelijks vele verschillende activiteiten georganiseerd. Zo hoef je je nooit te vervelen. Of je nu jong of al wat ouder bent. Een professioneel recreatieteam staat voor je klaar om diverse leuke, gezellige en spannende activiteiten te organiseren. Zo kunnen jonge kinderen bijvoorbeeld meedoen aan de piratendag of prinsessendag of kunnen ze de ‘Bijna naar bed Show’ bijwonen. De oudere kinderen kunnen meedoen aan verschillende sportieve competities of ze kunnen diverse spannende spelletjes in de bossen doen, zoals lasergamen. Voor volwassenen worden op de camping in de omgeving van Eindhoven bingo’s georganiseerd en ze kunnen in groepen diverse streekmusea bezoeken of zich aansluiten bij bijvoorbeeld de Jeu de Boules vereniging.