Onze rondreis door Israël was grandioos

Mijn man en ik zijn nu sinds vier dagen terug van een adembenemende rondreis door Israël. We hebben zoveel positieve indrukken gekregen van dit prachtige land. Daar zijn we Israël Idoed Reizen voor eeuwig dankbaar voor. De drie weken rondreizen door Israël hebben een schat aan ervaringen opgeleverd en die neemt niemand ons nog af. Ervaringen die we toch echt te danken hebben aan de passie en tomeloze inzet van familie Poole. Nu, na vier dagen, zijn we weer een beetje bijgekomen van onze enerverende rondreis door Israël. Een prachtig land met haar bijzondere cultuur en uiteenlopende bezienswaardigheden en prachtige natuur. Het was in één woord fantastisch en zeker voor herhaling vatbaar. We willen hier nu niet gaan vertellen over onze rondreis door Israël of wat we allemaal hebben gezien en gedaan. Wel willen we vanaf deze plek onze dankbaarheid voor familie Poole tonen. Want we hebben al meerdere rondreizen door diverse landen en streken gemaakt waardoor we veel vergelijkingsmateriaal hebben. We zijn dan ook meer dan blij over de gehele gang van zaken met betrekking tot de organisatie en planning van onze rondreis door Israël. Ga naar de website www.israelidoedreizen.nl voor meer informatie over een rondreis door Israël.

Een rondreis door Israël is prettig als je je welkom voelt

Wanneer je rondreist door Israël, kennis maakt met een vreemd land met al haar eigen gebruiken, culturen en taal, is het gebrek aan kennis van die taal vaak een obstakel. Dan is het zo fijn wanneer blijkt dat je eenmaal bent aangekomen en je rondreis door Israël kan beginnen er iemand je op het vliegveld staat op te wachten en je aanspreekt in een taal die je wél begrijpt. Het is enorm plezierig dat je dan naar je hotel wordt gebracht, waar je kan bijkomen van die lange en vermoeiende reis. Het is zo geweldig dat elke gids tijdig in je hotel is en het vervoer vanuit je hotel naar elke bezienswaardigheid goed verloopt.

Rondreis door Israël een echte aanrader via Israël Idoed Reizen

Alle medewerkers van de diverse hotels die we hebben aangedaan tijdens onze rondreis door Israël, waren stuk voor stuk attent en vriendelijk. Familie Poole heeft heel goed door wat een rondreizende vakantieganger nodig heeft. Wij persoonlijk vinden het fijn dat alles op rolletjes loopt. We waarderen het dat de in de rondreis door Israël inbegrepen uitstapjes en bezoeken aan bezienswaardigheden tot in de puntjes verzorgd zijn. Elke persoon met wie we tijdens onze rondreis door Israël in contact zijn gekomen, gaf ons het gevoel welkom te zijn in hun land. We hebben mogen kennis maken met een uitzonderlijk hoog niveau van gastvrijheid. We zijn nog nooit zo in de watten gelegd tijdens welke vakantie dan ook.

Ja, mijn man en ik zijn uiterst tevreden en willen Israël Idoed Reizen nogmaals hartelijk danken voor de perfecte organisatie van onze rondreis door Israël. We hebben een droomvakantie mogen beleven.