Waarom Thailand een fantastische vakantiebestemming is

Wanneer je nog ene leuke vakantiebestemming zoekt voor je komende reis is het een goed idee om Thailand eens in overweging te nemen. Dit authentieke land in Zuidoost-Azië heeft enorm veel te bieden en je zult je hier vele weken of zelfs maanden kunnen vermaken.

Wat maakt Thailand zo leuk en wat zijn de mooiste spots om te bezoeken tijdens je reis?

We zochten het voor je uit.

1. Het eten

Ten eerste is het ten in Thailand ongelooflijk lekker. Je kunt bij de vele straattentjes en marktjes heerlijke maaltijden kopen voor een bijzonder lage prijs. Als je het omrekent naar euro’s kun je vaak voor twee euro al een hele maaltijd krijgen.

Wanneer je naar Thailand gaat moet je dan ook zeker een heerlijke pad thai halen bij een lokaal kraampje. Je zult ons dankabar zijn voor deze tip!

2. De mensen

Naast dat het eten erg lekker is in Thailand is het land ook bijzodner toegankelijk voor toeristen. De inwoners van Thailand zijn bijzonder gastvriendelijk en gericht op toerisme. 

Hierdoor zul je zelden negatieve ervaringen hebben, hoewel dit in Bangkok wat kan anders kan zijn gezien dit een miloenstad is met vele inwoners. Hier zul je wel op je spullen moeten letten en moeten waken voor tasjesdieven.

Echter zul je dit in de rest van het land vrijwel niet hebben. De Thaise bevolking is zeer gastvrij en helpt jou graag als je problemen hebt.

3. De natuur

Misschien nog wel het mooiste van heel Thailand is de schitterende natuur die je er kunt vinden. Het land is zeer gevarieerd en je kunt er zowel bergen als mooie kusten vinden. Of je nu de jungle wilt verkennen of lekker wilt gaan surfen op een tropisch eiland. 

In Thailand kan het allemaal! Veel plezier met je reis naar dit fantastische land.